Aukció

Meseautó - páros kulisszajegy

Előadás időpontja: 2023. június 5. hétfő 19:00

Egy legendás film ízig-vérig színházi feldolgozása, amely felhőtlen szórakozást kínál. A könnyed játék, a lendületes táncok és fülbemászó dallamok mögött azonban precízen szervezett háttérmunka áll. A folyton változó helyszínek, a mozgó-forgó díszletelemek, a különleges kellékek rendezett csatasorban állnak bevetésre, hogy minden és mindenki jókor legyen jó helyen. Legyen Öné a páros KULISSZAJEGY a Meseautóra, és páratlan élménnyel lesz gazdagabb, amint feltárul Ön előtt a színfalak mögötti pezsgő világ. Nézze meg, hogyan lépnek színpadra kedvenc színészei, miközben nyomon követheti játékukat a színpadon!

This auction has ended

Kategória:
Ajánlattevő Ajánlat értéke Ajánlati idő
f*************n 26000 Ft 2023-05-30 17:58:53
z*****i 24000 Ft 2023-05-28 04:30:25
s********6 22000 Ft 2023-05-27 18:29:00
Start auction 20000 Ft 2023-05-10 11:00:00

Leírás

Előadás időpontja: 2023. június 5. 19:00

Bolba - Szente - Galambos
MESEAUTÓ
írta: Szente Vajk és Galambos Attila
zene: Bolba Tamás
musical vígjáték

rendező: Puskás Tivadar

„Egy a párna, egy a részvény, egy lehelet, egy a részvény!” – így tanítja Halmos Aladár a kis Kovács Verát, a bank újdonsült alkalmazottját. A fiatal lány betéved egy autószalonba nézelődni, éppen akkor, amikor a pénzintézet nőcsábász vezére, Szűcs János kocsit vesz. Unja már, hogy csak a pénzéért és rangjáért szeretik a nők, ezért úgy dönt, hogy vidékre utazik, ahol végre kipihenheti magát. Igen ám, de a csinos Kovács Vera annyira megtetszik neki, hogy tréfát eszel ki szalontulajdonos barátjával. Elhitetik az ártatlan teremtéssel, hogy ő a tízezredik vásárló, így ajándékba kapja az autót, amit eredetileg Szűcs vásárolt volna. Ő pedig sofőrnek adja ki magát és a lány mellé szegődik, hiszen szeretne meggyőződni arról, hogy létezik még igaz szerelem a világon. S, hogy mi történik Lillafüreden, hogyan lehet a legegyszerűbben lebetűzni ezt a nevet: Aladár, valamint déli fekvésű hotelszoba helyett van-e esti fekvésű, kiderül Galambos Attila – Szente Vajk Meseautó című musicaléből.

A színdarab az Arany Kotta Szerzői Ügynökség közvetítésével kerül színre. http://www.aranykotta.hu/hu/

sunmoonphone-handsetmap-markercross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram