Aukció

A Riviéra vadorzói - páros kulisszajegy

Jelenlegi ár: 20000 Ft

Előadás időpontja: 2023. június 6. kedd 19.00

A musical, amely könnyed, zenés szórakoztatást nyújt a színpadon. De mi áll a pergő ritmusú előadás hátterében? 24 dal, 21 szereplő, 19 zenész, 18 helyszínváltás, forgó, süllyedők, vetítések, gyorsöltözés - színészek, táncosok, öltöztetők, kellékesek, díszítők és az ügyelő tűpontos, összehangolt munkája mentén születik meg a varázslat, amelynek most Ön is szemtanúja lehet. Szerezze meg KULISSZAJEGYÉT A Riviéra vadorzóira, és kövesse végig az előadást a színfalak mögül, exkluzív helyről.

This product does not have a reserve price.

Hátralévő idő:

Nap
óra
perc
mp

Az ön ajánlata:

Ft
Megfigyelem 6 megfigyelő

Kövesse ezt az aukciót!

Folyamatosan tájékoztatjuk Önt erről az aukcióról

Kategória:

Még nincsenek ajánlatok. Legyen az első!

Leírás

Előadás időpontja: 2023. június 6. 19:00

Jeffrey Lane – David Yasbek

A Riviéra vadorzói

(Dirty Rotten Scoundrels)

musical vígjáték - ősbemutató

rendező: Mészáros Tibor

A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. Az izgalmas, fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadway-re 2005-ben. Útját nevetés-orkán, tapsvihar és díjeső övezte. A magyarországi ősbemutató alkalmával most a kaposvári közönség is részese lehet a lebilincselően szórakoztató musical-vígjáték varázsának. Nevetés, tánc és élőzene garantált!

sunmoonphone-handsetmap-markercross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram